DECOR Marmorin

Декоративен кит

Опис

DECOR Marmorin е декоративен кит наменет е за сликовити, живописни и фантазиски обработки на ѕидните површини во домови, златари, банки, театри и на други места.

.

Својства

  • неограничен бројна комбинации на бои;
  • во зависност од начинот на обработката, дава впечаток на текстури на камен, кожа, платно, дрво и др;
  • овозможува изработка на различни декоративни ефекти со помош на декоративните техники: Versus, Acero, Aurora, Travertino, Classic, Egeo и Spatolato.
  • со нанесување на слој од DECOR Marmorin Shine се добива висока водоодбивност.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЛопаткаВалјакСунѓерАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

300 g/m2 за прв слој + 100 до 200 g/m2 за секој нареден слој.

Зависно од техниката: Spatolato 100-300 g/m2

 

Амбалажа

Канта 1 kg (само бел), 8 kg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 kg

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk