JUBIZOL Decor finish

Дисперзиска декоративна фасадна маса 0.2/ 1.0
JUBIZOL Decor finish

Опис

ТОП ИЗБОР за изработка на различни декоративни техники на фасади и други надворешни површини  

Својства

 • Едноставна изведба на декоративните техники
 • Овозможува безброј амбиентални решенија на надворешните површини
 • Oдлична водоотпорност на временските влијанија
 • Широк избор на декоративни комбинации

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • За архитектурни детали
 • Можност за оригинална и индивидуална слика на објектот
 • Трајноста на JUBIZOL Decor техниките
 • Овозможува брза и економична промена на надворешноста
 • Нуди изведба на едноставни и уникатни декоративни техники

Детали

Подготовка и нанесување 
МешањеКружно пердашењеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

 • 1.2 – 3,5 кg/m2 (во зависност од декоративната техника)

Време на сушење

 • За оптпорност на атмосферски врнежи (h): ~ 24

Амбалажа

 • Канта од 25kg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Својства 
CE ETAG 004
m2
0 kg
Нијанси
JUMIX

Препорачани нијанси (во зависност од декоративната техника)

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk