DECOR Delight

Декоративна боја со ефект на преливање
DECOR Delight

Опис

ТОП ИЗБОР за престижни и уникатни простори како што се приватни куќи, ресторани, хотели итн.

Својства

 • Извонреден декоративен изглед со футуристички изглед.
 • Достапно во две верзии Темно злато и Светло сребро во над 30 нијанси.

Придобивки за инвеститорот / изведувачот

 • Атрактивен, модерен и футуристички изглед дома.
 • Голем избор на тренд нијанси.
 • Лесно за изработка дури и за аматери.
 • Брза и лесна апликација.
 • Подготвен за непосредна употреба.

Изработка на декоративни техники

 • DECOR Delight

 

Детали

Подготовка и нанесување 
Алатот го чистиме со водаJUMIX нијансирањеМешање

Потрошувачка

 • 100 ml/m2

Рок на траење

 • 24 месеци

Се препорачува за техника

 • DECOR Delight

Препорачуваме

 • Со основна база Dark Gold и DECOR Primer fine quartz

Време на сушење

 • ~ 4-5 ч

Важно

 • Рачно измешајте ја бојата, а не на шејкер.

 

Документи

m2
0 l
Barvni odtenki
JUMIX
 • Niansiranje po barvni karti DECOR Delight
 • Niansiranje po bazi Dark Gold v 12 odtenkih 
 • Niansiranje po bazi Light Silver v 20 odtenkih 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk