DECOR Beton look

За да се постигне изглед на модерeн суров бетон
DECOR Beton look

Опис

Смеса од малтер за изработка ма декоративни техники, со која на ѕидните површини може да се долови денешниот многу модерен изглед на суров бетон.

Карактеристики

  • сива боја.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЛопаткаГлетарка

Потрошувачка

ca. 2,2 kg/m2

Пакување

Вреќа 20 kg.

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 kg
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk