JUPOL Block New generation

Специјална боја за блокирање на дамки

Опис

ТОП ИЗБОР за ѕидни површини извалкани со дамки, никотин, катран пр. кујни, хотели, школи, градинки.  

Својства

 • Одлично ги покрива и блокира проблематичните дамки од никотин, катран, пожар, валканици, танин, и други обојувачи како вино, сокови, кафе, водени боички и масло.
 • Дамката се врзува со маслото, така да е спречен преодот на дамката преку филмот од бојата.
 • Брзо сушење
 • Високопокривна и пареопропусна боја со мат изглед.
 • Ниска емисија на лесно испрливи органски соединенија во околината.
 • Можност локално да се поправат грешки

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Идеален изглед за одстранување на дамки
 • Скратен рок за изведба – следниот нанос е можен веќе после 4 часа.
 • Едноставна за работа.
 • Гарантиран квалитетен резултат за пребојување на дамки

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со вода

Подготовка и нанесување 

Потрошувачка

 • 220 - 250 ml/m2 за два наноса, зависно од подлогата

Амбалажа

 • Канта 0.75 l, 2.00 l, 5.00 l, 15.00 l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Нијанси

бела (нијанса 1001);

тон карта JUB Favorite feelings (нијанси кои завршуваат на Е и Ф)

Можно е нијансирање по тон картите JUB Barve и ometi, RAL и NCS, као и со DIPI Supercolor и DIPI koncentrat.

Документи

m2
0 l
Нијанси
 • бела (нијанса 1001);
 • тон карта JUB (нијанси кои завршуваат со 4 и 5).

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Ви препорачуваме 
JUPOL Block
JUPOL Block
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk