VEZAKRIL primer

Груб основен премаз
Vezakrilprimer

Опис

ТОП ИЗБОР за многу мазни површини на кои сакаме да обезбедиме подобро прифаќање на декоративните малтери и лепилата за керамика (влакноцемнтни плочи, OSB плочи, гипс картонски плочи, мазен бетон).

Својства

  • премазот значително ја зголемува рапавоста на подлогата;
  • на нанесениот малтер или лепило му овозможува подобро прифаќање на подлогата;
  • ја егализира подлогата во однос на впивањето на вода;
  • до некаде ја зголемува водоодбивноста на подлогата.

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

Cca. 300 ml/m2.

Амбалажа

Канта 5l.

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk