JUPOL Latex transparent

Врвен перив транспарентен премаз
JUPOL Latex transparent

Опис

ТОП ИЗБОР за сите просториии во ентериерот каде сакаме дополнително да ги заштитиме пребоените или декоративно обработени површини.

Својства:

• Врвен квалитетен перив транспарентен премаз

• Отпорен на чистење со стандардни средства за чистење.

• Мазен филм на пребоената површина.

• Можна апликација врз веќе обоената површина или претходно декорирана

• Подготвен за употреба.

 

Предности за инвеститорот / изведувачот:

• Дополнително ги штити обоените површини и им го продолжува работниот век.

• Можност за чистење.

• Врвен  изглед на обоената површина.

• Едноставна за работа, дури и за домашен мајстор.

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со водаЧетка

Потрошувачка:

• 160-190 ml / m2 за двослојно нанесување

Рок на траење:

  • Најмалку 24 месеци

Амбалажа:

Канти 2l, 5l

 

Отпорност на суво/мокро бришење

Класа 1

Пареопропусност

Висока –  класа 1 

VOC

1 g/l

Препорачлив валјак

 Долговлакнест валјак

Препорачлив валјак

1

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk