Бојата на 2021 година

Бојата на 2021 година е свилено зелената – боја на надежта Faith 190С, боја што милува со својата свилена мекост и опкружува со љубов ....

 

Свесни дека здравјето е најголема вредност, за боја на 2021 година избравме боја која што поврзува.

Ги поврзува луѓето,

умот и срцето,

домот и природата, денес и утре.

  

  

 

Чиста природа, безгранична слобода, длабока тишина, мир.

Свеж мирис на моќна шума, здив на нова енергија, прегратка на љубовта.

Почувствувајте ја исконската моќ на природата, слободна во движењето како смарагдна река, витална како танц во свилена мека трева.

  

Боја што ја внесува природата во секој дом. Нека Вашиот момент на инспирација започне во домот, во прегратките на природата.

  

  

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk