JUBIN Natural oil

Био импрегнација за дрво

Опис

ТОП избор за дрвени површини во ентериерот и екстериерот како мебел, огради од балкони, градинарски мебел, градинарски куќички, градинарски огради итн.

 

Својства:

 •  Одлична водоотпорност и УВ отпорност

 •  Го нагласува природниот изглед на дрвото и му дава кадифен изглед

 •  Добра пенетрација во дрвото

 •  Биоразградлив

 •  Достапност во 4 нијанси

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакКрпаЧетка

Poraba: 

 • 12- 20m2/l v enem nanosu

Čas sušenja:

 • na dotik - 8h,
 • popolnoma suh - 24h. 

Pakiranje:

 • 0,25 L
 • 0,75 L

Odtenki:

 • brezbarvni,
 • bor,
 • oreh,
 • palisander
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk