JUPOL Junior

Високопокривна перива боја за детски соби

Опис

ТОП ИЗБОР за сите внатрешни простории, пред се за обработка на ѕидови во детски соби, игротеки, училници итн

Својства

 • Идеална боја за собата на Вашето бебе
 • Прва боја на словенскиот пазар со еколошки сертификат Ecolabel
 • Во 8 нови атрактивни детски нијанси
 • Доволно за 20 m2 во еден нанос
 • Пребоената површина има убав конечен изглед
 • Веќе подготвена за употреба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Брз и едноставен избор меѓу веќе подготвените нијанси на Вашите деца 
 • Едноставна за работа дури и за аматери  
 • Врвен изглед на пребоената површина
 • Скратен временски рок за изведба (1 нанос).

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакАлатот го чистиме со водаЧетка

Подготовка и нанесување 

Потрошувачка

 • 125 ml/m2 за еден нанос на израмнета или фино рапава подлога

 

Амбалажа

 • Кантичка  2.50 l

 

Пред употреба прочитајте го техничкиот лист на производот

Документи

Својства 
Pictogram EcoEcolabel
m2
0 l

Дали сте знаеле?

JUPOL Junior е прва боја на словенскиот пазар, која доби европски еколошки сертификат Ecolabel, таканаречено еколошко »цветно лого«, што е доказ дека во односот кон животната средина се постигнати највисоки стандарди. Еколошкото цветно лого е сертификат на којшто европските потрошувачи сe повеќе му веруваат.

Бојата JUPOL Junior исто така се гордее и со националната награда за »производ не штетен по околината за 2011 година« во Словенија.

Напомена: нијансите на екранот се од информативен карактер и може да одстапуваат од вистинската нијанса

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk