Испратете прашање или барање

Ако имате некое прашање во врска со примената на нашите производи, проблем кој што не знаете како да го решите - ние сме тука за вас. Ние ќе ви одговориме преку е-mail што е можно побрзо. Ако сакате да бидете контактирани по телефон, ве молиме оставете го вашиот телефонски број.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk