DECOR Desert

Декоративна боја со изглед на пустински песок

Опис

ТОП ИЗБОР за декоративна обработка на внатрешни површини на кои сакаме да им доловиме изглед на пустински песок

Својства

 • Атрактивен и модерен изглед
 • Песочен, нежно светлечки ефект
 • Исклучително лесно нанесување и брза изведба
 • Шаренолик избор на ексклузивни нијанси
 • Одлична покривност

  Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Изразување на индивидуалноста/креативноста
 • Едноставна за работа дури и за аматери  
 • Производот е подготвен за употреба
 • Брзо вградување – заштеда на време и пари.
 • Можна непосредна примена , без посебна подготовка

Детали

Подготовка и нанесување 
Алатот го чистиме со водаГлетаркаМешање

Подготовка и нанесување 

Потрошувачка

 • 100 – 120 g/m2 за два наноса, зависно од подлогата

Амбалажа

 • Канта 0.65 l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

 

Документи

m2
0 kg
Barvni odtenki
 • DÉCOR Desert Pearl. Тон карта JUB FF: D-F

 • 4 веќе подготвени нијанси: gold, silver, pearl, black

Dekorativna tehnika DECOR Desert
Dekorativna tehnika DECOR Desert
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk