Маси за фугирање

AKRINOL Fugamass 1-10

AKRINOL Fugamass 1-10

AKRINOL Fugamass 1-10

Прашкаста маса за фугирање

Akrinol Fugalux

Akrinol Fugalux

Маса за фугирање

AKRINOL Fugamix

AKRINOL Fugamix

AKRINOL Fugamix

Високоеластична дисперзна маса за фугирање

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk