ЕСЕНСКА ТОПЛИНА

Носталгијата од есенската сезона оживува со блескави портокалови тонови, црвени и кафеави тонови кои можат да бидат избалансирани со топли неутрални беж-нијанси за покорисен изглед.

 Цврсто дрво, плетени текстури од ратан, мат брановидни метали со топол тон во боја и мекост на ткаенини од огнени нијанси се совршени за создавање удобен амбиент што нè загрева во пократки денови.

   

   

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk