JUBIN Natural wax oil

Премаз за декорирање и заштита на дрвени површини врз на база на растителни масла и восоци

Опис

ТОП избор за декоративна заштита на мебел, дрвени облоги, градинарски мебел, огради, градинарски куќички и други дрвени површини во ентериерот и екстериерот каде сакаме да го истакнеме природниот изглед на дрвото.

 

Својства:

 •  Одлична водоотпорност и УВ отпорност
 •  Отпорност на средства за чистење во домаќинството
 •  Добро пенетрира во дрвото и создава тенок филм на површината
 •  Биоразградлив.
 •  Достапност во 4 нијанси

 

Предности и придобивки:

 •  Премачканата површина е убава, мазна и многу пријатна на допир.
 •  Лесен за апликација.
 •  Подготвен за употреба.

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакКрпаЧетка

Потрошувачка

 • 15-25m2/l (за еден нанос)

 

Амбалажа

 • 0,25 L
 • 0,75 L
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk