Декоративни техники

Сакате внатрешната површина на ѕидот да има уникатен дизајн како врежана кожна површина, кора на дрво, структура на кората на јавор, изглед на природен камен или многу други природни материјали?

Сето тоа можете да го постигнете со посебните декоративни техники, кој на вашиот дом ќе му дадат сопствен печат. Низ игра, со избор на вистински алат и материјал, со комбинација на нијанси и фантазија, со помош на вашите спретни раце, се добива уметност која го разубавува вашиот дом.

 

Декоративни техники

Сакате да си создадете дел од природата и во вашиот дом и да доживеете чувство на безгрижно предавање на природата...

Каталог JUB Decor

Разгледајте го каталогот на декоративни техники.

"Acero" релјеф на кожна површина

Со техниката Аcero постигнуваме релјефен излед на кожна површина, или ситна структура како кора на јавор.

"Aurora" изглед на камен

Со техниката AURORA постигнуваме изглед на камен, во кој се видливи мали нерамнини и празнини на површината.

"Classic" фино заматени линии

Со техниката CLASSIC постигнуваме изглед на фино заматени линии, кои меѓу себе создаваат нежен примерок.

"Egeo" природен мермер

Со техниката EGEO постигнуваме изглед на фина површина, со многу мали релјефи, кои под одреден агол на набљудување...

"Jeans" изглед на Jeans

Со техниката JEANS постигнуваме изглед на структура на модеренс џинс, по кого денес „лудуваат“ сите генерации.

"Pettinato"

Со употребата на PETTINATO декоративната техника, со вкрстени потези и со употреба на четка, ќе постигнеме...

Tehnika "Spatolato"

"Spatolato" природна структура на мермер

Со техниката SPATOLATO постигнуваме изглед на длабочина на природен камен и прекршени сегменти во самиот камен.

Madeira

Со техниката MADEIRA постигнуваме изглед на шума од испреплетени крошни од дрва, на што потсетува и самото име на...

»Pearl« изглед на бисер

Со декоративната техника PEARL добиваме изглед на рамномерно распоредена структура, со прекршување на фините светки...

Tehnika »Travertin«

»Travertin« изглед на камени блокови

Со техниката TRAVERTIN се доближуваме до изгледот на каменот, во кој се видливи делови на нерамнини и празнини на...

»Versus« кора на дрво

Со техниката VERSUS (латински изрз за „бразда“) постигнуваме атрактивен изглед на скапоцена површина, по која...

„Mica“

Со техниката MICA постигнуваме изглед на фини надолжни бразди, кои на површината делуваат многу нежно.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk