Jubizol Kulirplast

единствен серифициран систем за цокле
JUBIZOL Kulirplast

Опис

Комплементарниот систем KULIRPLAST е идеално решение за вашето цокле и во комбинација со останатите JUBIZOL топлинско изолациони системи, создава модерно архитектурно решение.  

 

Карактеристики

  • Висока отпорност на фасадната површина од удари и перфорација. 

  • Одбраните уникатни нијанси на Kulirpast Рremium, ја создаваат саканата елеганција.

  • Одлична отпорност на атмосферски влијанија. 

Детали

За системот JUBIZOL Kulirplast е добиена Европска техничка согласност - ETA.

Компоненти на фасадниот систем JUBIZOL Kulirplast

нанос

состав

производ

1

Изолациска облога

JUBIZOL EPS-F STRONG premium S0, JUBIZOL EPS F graphite S0

2

Лепило

JUBIZOL Ultralight Fix или JUBIZOL lepilna malta

3,5

Основен малтер

JUBIZOL Ultralight Fix или JUBIZOL lepilna malta

4

Армирање

JUBIZOL фасадна мрежа 160 g/m2

6

Основен премаз

JUBIZOL Unigrund

7

Завршен нанос

JUBIZOL Kulirplast Premium 1,8 mm

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk