Боење на внатрешни ѕидни површини

Ви го претставуваме системот на производи, кои нудат оптимално решение при боење на внатрешните ѕидни површини.

Опис на проблемот / решение

Најчесто користен систем - постапки и производи

Дополнително појаснување / совет

Прво боење на внатрешни ѕидни површини

Основен премаз: 1x  Akril emulzija

 

Ѕидни маси за израмнување: Jubolin P-50 (или: Jubolin, Jubolin P-25, Nivelin)

 

Завршен премаз: 2x JUPOL Classic (или: 2x JUPOL Gold, 1-2x JUPOL Brilliant, 1-2x JUPOL Trend, 1-2x JUPOL Junior, 1-2x JUPOL Latex)

Новата генерација на бојата JUPOL Classic овозможува, со 15 l боја да пребоите до 100 m2.
 

Во 2014 година веќе седма година по ред JUPOL ја добива престижната награда »Trusted Brand«, па во 2014 година JUPOL Classic се поистоветува и со називот »Produkt leta«.

Обновувачко боење на внатрешни ѕидни површини

Подотовка на површината: потребно е да се отстранат сите слабо врзани бои и да се поправат сите грешки на површината

Обојте повеќе

 

Основен премаз: 1x  Akril emulzija

 

Израмнување на ѕидните површини: Jubolin P-50 (или:Jubolin, Jubolin P-25, Nivelin)

 

Завршен премаз:  2x JUPOL Gold (препорачуваме или: 1-2x JUPOL Brilliant, 2x JUPOL Classic, 1-2x JUPOL Trend, 1-2x JUPOL Latex)

Со бојата JUPOLGold на располагање има повеќе од  10.000 нијанси (во JUMIX центрите за нијансирање).

 

За подобар изглед на филмот на боја, препорачуваме да се употребува валјак JUB TOOLS JUPOL Gold.

 

Во случај да сакате да заштедите време, можете да изберете врвна покривна внатрешна боја JUPOL  Brilliant, кој има покривност со само еден нанос на боја.

 

Боење на детски соби

Основен премаз: 1x  Akril emulzija

 

Израмнување на ѕидните површини: Jubolin P-50 (може: Jubolin, Jubolin P-25, Nivelin)

 

Завршен премаз: 1-2x JUPOL Junior

JUPOL Junior е прва боја на Словенскиот пазар, која го доби еврпоски признатиот сертификат "цветно лого".

 

Бојата JUPOL Junior ја има во 6 живописни нијанси, посебно избрани за детски соби.

 

Во случај да боите ѕидови, кој често се малтерисани или боени, ви препорачуваме да ја изберете боја JUPOL Strong. Боја со врвен квалитет, која е 10 пати поотпорна на механички оштетувања од нормална боја и има 10 пати поголема перивост во однос на обичните ѕидни бои.

Боење на ѕидови изложени на влага во бањи & кујни

Дополнителна заштита од алги/мувла: Algicid за санација, Jubocid за пребојување

 

Основен премаз: 1x  Akril emulzija

 

Израмнување на ѕидни површини: Jubolin P-50 може:Jubolin, Jubolin P-25, Nivelin)

 

Завршен премаз: 1-2x JUPOL Citro  (може:1-2x JUPOL Latex со додавање на Jubocid)

JUPOL Citro е внатрешна ѕидна боја, која ефикасно штити од ѕидни алги.

 

Со додавање на безбојниот фунгициден раствор Jubocid, во бојата за внатрешни ѕидови од групата на JUPOL, ефикасно се спречува или намалува растот и развојот на најмногу развиените ѕидни алги или други микроорганизми. Дозирањето е означено на амбалажата.

Боење на многу оптоварени внатрешни ѕидни површини

Основен премаз: 1x  Jukol

 

Израмнување на ѕидни површини: Jubolin P-50 (може:Jubolin, Jubolin P-25, Nivelin)

 

Завршен премаз: 1-2x JUPOL Strong

Бојата JUPOL Strong е 10 пати поотпорна на мешанички оштетувања од обичните ѕидни бои. Овозможува чистење на филмот од боја со стандардни куќни детергенти од: кафе, кечап, сенф, креми за обувки, црн чај, вино, фломастер...

 

Кога сакате перива боја со поголем сјај, ви препорачуваме да пребоите со JUPOL Latex saten.

 

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk