ТРЕНДОВСКИ БОИ 2021

Подготвивме четири модерни палети на бои во кои бојата на годината свилено зелената нијанса 190C Faith, е надополнета со разни комбинации на нијанси, текстури и материјали, создавајќи ги на тој начин Вашите омилени чувства во амбиентот на Вашиот дом.

JUB barvni trendi 2021

JUB ТРЕНДОВСКИ БОИ 2021

Подготвивме четири модерни палети на бои во кои бојата на годината сви
Intimnost in varnost

Интимност и безбедност

Мекоста на зелената нијанса е убаво надополнета со валкани розови пастели кои с
Mir in sproščenost

Мир и релаксација

Ритамот на животот е пребрз, затоа во домот создадете си свој агол за опуштање
Kreativnost in samosvojost

Креативност и оригиналност

Сакате ли да создадете нешто незаборавно?
Domačnost in povezanost

Домашноста и поврзаноста

Свиленкасто зелената нијанса со својата мекост внесува мир и свежина в
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk