Мир и релаксација

Ритамот на животот е пребрз, затоа во домот создадете си свој агол за опуштање. Комбинацијата на ладни виолетови тонови и пригушената зелена боја е идеална за создавање чувство на мир и спокојство.

 

 

Графитно сив метал, природно дрво, светол мебел и зеленило се добредојдени предуслови за да се создадат контрасти во просторот.

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk