Декоративни техники

Сакате да си создадете дел од природата и во вашиот дом и да доживеете чувство на безгрижно предавање на природата или пак едноставно сакате во својот дом да создадете риродата уникатен простор кој ќе биде единствен?

Сето тоа можете да го постигнете со посебните декоративни техники кои на вашиот дом ќе му дадат сопствен печат. Можете да си замислите уникатен изглед на релјефна површина на кожа, изглед на кора од дрво, структура на кора од јавор, изглед на природен камен, кој со посебен декоративен ефект на ѕидната површина ќе го нагласи сјајот на мермерот и уште многу други природни материјали. Со игра и избор на вистински алати и производи, во комбинација на различни нијанси и малку фантазија под спретните раце, се создава врвна уметност која на вашиот дом му даваат вистински карактер.

Разгледајте го каталогот.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk