JUPOL Trend

Високопокривна перива боја во модерни нијанси

Опис

TOП ИЗБОР  за сите внатрешни повеќе оптоварени простории, кои сакаме да ги заживееме со модерни нијанси на бои.  

Својства

  • За брза трендовска промена на домот 
  • Во 18 подготвени нијанси на бои
  • Доволно за 20 m2 во еден нанос  
  • Пребоената површина има убав конечен изглед
  • Веќе подготвена за употреба, не е потребно разредување                            

 

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

Брза и едноставна можност за промена на животната околина
Врвен изглед на пребоената површина
Едноставна за работа дури и за аматери
Скратен временски рок за избедба (1 нанос).

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакЧеткаАлатот го чистиме со вода

Подготовка и нанесување

Потрошувачка

125 ml/ m2 за еден нанос

 

Амбалажа

Кантичка  2.50 l

Документи

Својства 
JUPOL Trend - Easy to paint
m2
0 l

Спремни нијанси 

Напомена: нијансите на екранот се од информативен карактер и може да одстапуваат од вистинската нијанса.

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk