DECOR Magnetic paint

Боја со магнетен ефект
DECOR Magnetic paint

Опис

ТОП ИЗБОР за внатрешни ѕидни површини како на пример конференциски сали, школи, градинки, каде сакаме да постигнеме екстремно моќен магнетен ефект. Производот е соодветен и за во кујни, детски соби, итн...

Својства

 • Одличен магнетен ефект.
 • Во систем со DECOR Magnetic base нуди исклучително моќен магнетен ефект
 • Можно пребојување со било која нијанса од фамилијата бои JUPOL
 • Во систем со DECOR Blackboard paint овозможува и пишување со креда
 • Брза и едноставна изведба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Едноставно до функционални површини.
 • Во систем со  DECOR Magnetic base нуди еднаков магнетен ефект како кај магнетната табла, по прифатлива цена
 • Изразување на индивидуалноста и креативноста со помош на функционални производи
 • Брза и едноставна за нанесување и за аматери
 • Потребни се 4 наноси (2x DECOR Magnetic base и 2x DECOR Magnetic paint) за да се достигне магнетен ефект 
 • Конкурентност во понудата за цел систем (магнетен ефект + пишување со креда).

Детали

Подготовка и нанесување 
ГлетаркаМешањеПиштол за прскање

Потрошувачка

 • 280 – 320 ml/m2 за три наноса

Амбалажа

 • Кантичка 0.65 l 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

Својства 
Novo
m2
0 l
Нијанси

Производот е достапен во графитна нијанса.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk