ПРОЛЕТНА НЕЖНОСТ

Ненадминатата виталност на пролетта се оживува со зачудувачки тонови во боја.

Неочекуваните нијанси на зелениот спектар на скалата се надополнуваат едни со други бидејќи младите никулци  врз старите лисја претставуваат основа за додавање на живописни текстури. Брусен месинг, розова керамика и жолтеникав текстил додаваат во топлината на сенката од тули и создаваат неочекуван моден амбиент.

   

   

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk