DECOR Perla

Декоративен гел
DECOR Perla

Опис

DECOR Perla е полутранспарентен акрилен гел, које наменет за сликовити, живописни и фантазиски обработки на ѕидни површини во домови, златари, банки, театри и др.

Својства

  • бесконечна можност на комбинации на бои;
  • во зависност од начинот на обработка дава изглед на текстура на камен, кожа, платно, дрво;
  • овозможува изработка на различни декоративни ефекти со помош на декоративните техники: Mica и Pearl;
  • отпорен е на мокро чистење.

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаКрпаВалјакЛопаткаАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

200-300 g/m2 за секој нанос

Амбалажа

пластична кантичка 1 kg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 kg

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk