JUBIN Metal primer

Основен премаз за железо

Опис

JUBIN metal primer е основен премаз кој служи како темелен премаз во системот за заштита на железото, обезбедува одлична антикорозивна заштита. Производот лесно се нанесува и се одликува со одлична разливност.

Својства

  • антикорозивна заштита;
  • одлично прифаќање;
  • добра покривност;
  • едноставно за нанесување.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјак

Потрошувачка

8 - 10 m2/l за еден нанос;

Амбалажа

Кантичка 0.75 l,

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk