Маси за хидроизолација

HYDROSOL Express 1K

HYDROSOL Express 1K

HYDROSOL Express 1K

Готова хидроизолациска маса

Hydrosol Elastic

Hydrosol Elastic

Еластична хидроизолациска маса

HYDROSOL Decor base

HYDROSOL Decor base

HYDROSOL Decor base

Декоративна водоодбивна маса

HYDROSOL Polyurethane 2K

HYDROSOL Polyurethane 2K

HYDROSOL Polyurethane 2K

Високоотпорен двокомпонентен безбоен премаз

Hydrosol Classic

Hydrosol Classic

Хидроизолациска маса

Hydrosol Superflex 2K

Hydrosol Superflex 2K

Двокомпонентна високо еластична хидроизолациска маса

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk