DECOR Blackboard paint

Боја врз која се пишува со креда
DECOR Blackboard paint

Опис

Својства

 • Одлична подлога за пишување со креда.
 • Високоотпорна на мокро бришење.
 • Мат изглед.
 • Ниска емисија на штетни испарливи органски соединенија во околината
 • Брза и едноставна изведба

 

 Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Модерен мат завршен изглед кој нуди можност за пишување со креда и мокро бришење
 • Изразување на индивидуалноста и креативноста со помош на функционални производи .
 • Брзо постигнување на функционалноста и ефектот со само два наноса
 • Едноставна за нанесување и за аматери
 • Конкурентност во понудата за цел систем (магнетен ефект + пишување со креда).

Детали

Подготовка и нанесување 
ГлетаркаSzórásra alkalmasМешање

Потрошувачка

 • 160 – 190 ml/m2 за два наноса

Амбалажа

 • Кантичка 0.65 l 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

Својства 
Novo
m2
0 l
Нијанси

2 веќе подготвени нијанси ; црна и зелена

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk