инспирација

Бојата на 2023 година

Инспирацијата од природата и размислувањето за нашата планета го водеа изборот на JUB боја за 2023 година.
Barva leta 2022

Бојата на 2022 година

2022 година ќе блесне во бојата на годината Dusty pink − Family 100E.
Barva leta 2021

Бојата на 2021 година

Бојата на 2021 година е свилено зелената – боја на надежта Faith 190С, боја што милува
Barvni trendi 2021

ТРЕНДОВСКИ БОИ 2021

Подготвивме четири модерни палети на бои во кои бојата на годината свилено зелената нијанса 190C Faith, е надополнет
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk