HYDROSOL Decor base

Декоративна водоодбивна маса
HYDROSOL Decor base

Опис

ТОП ИЗБОР за декоративна заштита на вертикални површини оптоварени со вода и влага (кујни, купатила, визби)

Својства

 • Потполна водоотпорност
 • Можност за нијансирање
 • Едноставно нанесување и брусење
 • Можност за дополнителна заштита со HYDROSOL Polyurethane 2K

 Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Можност за изработка на техниката microtopping
 • Ценовно прифатлив систем каде не употребуваме плочки
 • Едноставен за одржување
 • Подготвен за изработка
 • Брза подоцнежна обработка

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

 • Од 1,7 kg/m2 

Амбалажа

 • Вреќа од 8kg
Својства 
HYDROSOL - Water repellent (turqoise)
m2
0 kg
Нијанси

Тон карта JUB Favourite feelings

Препорачуваме

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk