HYDROSOL Express 1K

Готова хидроизолациска маса
HYDROSOL Express 1K

Опис

ТОП ИЗБОР за внатрешни површини со посебни барања како на пример хидроизолација под керамички облоги во купатила, и за изведба на декоративен завршен слој во простории со зголемена влага. Еластична дисперзна маса за заптивање за влажни и мокри површини, за основна хидроизолација во ентериер, за реновирање врз веќе постоечки керамички облоги и за изработка на декоратива без употреба на керамика.  

Претставува системска компонента при изведба на системи за заптивање.

Својства

  • Едноставно нанесување
  • Брзо сушење
  • Висока еластичност и при 1 mm
  • Бела боја

Придобивки за инвеститорот/ изведувачот

  • Ценовно поволен систем без плочки
  • Отпорност на алги и мувла
  • Брза изведба – брзо вградување на наредниот слој
  • Подготвена за работа
  • Ниска потошувачка
  • Едноставно вградување со различни алатки

Детали

Подготовка и нанесување 
ГлетаркаМешањеАлатот го чистиме со вода

Подготовка и нанесување

Потрошувачка

1,3 kg/m2 за слој со дебелина од 1 mm.

Амбалажа

Канта 5kg

 

Пред употреба детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист

Документи

Својства 
CE 12004HYDROSOL - Water repellent (turqoise)HYDROSOL - Flexibility (turqoise)HYDROSOL - Mold resistant (turqoise)
m2
0 kg
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk