JUBIZOL lepilo

Лепило

Опис

JUBIZOL lepilo се употребува само за лепење на EPS изолациски плочи и минерална волна.

Својства

  • за лепење на изолациски плочи, не е погодно за правење на армиран малтер;
  • висококвалитетно фасадно лепило;
  • жолтосива боја.

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ГлетаркаМешањеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

EPS плочи: 3,5 – 5 kg/m2

Минерална волна: 3,5 – 5 kg/m2

Амбалажа

Вреќа 20 kg.

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

Својства 
JUBIZOL - Energy saving systemCE ETAG 004
m2
0 kg
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk