JUBOGLET Classic 1-4

Внатрешна прашкаста маса за израмнување
JUBOGLET Classic 1-4

Опис

Внатрешна прашкаста маса за израмнување

Прашкаста маса за рачно и машинско фино израмнување на внатрешни ѕидни  и тавански површини. Соодветна е за подлоги од класични варово-цементни малтери, проблематични површини како и на гипс-картонски плочи.

Идеална површина за внатрешни бои.

 

Својства

  • Универзална примена,
  • Дебелина на двата слоја до 4mm,
  • Изразита белина,
  • Лесна за употреба и брусење,
  • Совршен изглед на избрусената површина,
  • Одлично ги прифаќа внатрешните бои со и без подлога,
  • Отворено време на подготвената глет маса - min 24h без создавање на кора во затворена канта

Подготовка и нанесување 

Детали

Амбалажа:

  • Вреќа 25 kg

Потрошувачка

1.0 -1.5 kg/m2 во зависност од рапавоста на подлогата

 

Амбалажа:

Вреќа 25 kg

Пред употреба детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk