Dipi koncentrat

Опис

Dipi koncentrat е средство за едноставно нијансирање на различни внатрешни дисперзни ѕидни бои до саканата нијанса. Можат да се постигнат нешто поинтензивни нијанси отколку со Dipi color.

Оваа година, постоечката понуда на DIPI Кoncentrat ја зголемивме со уште 4 нови и привлечни нијанси:

  • DIPI Koncentrat TERRACOTA 10
  • DIPI Koncentrat CORAL 20
  • DIPI Koncentrat PISTACHIO 70
  • DIPI Koncentrat PLUM 90

Напомена: не се употребува за нијансирање на силиконски, силикатни и варови бои, или како самостоен премаз.

.

Детали

Подготовка и нанесување 
МешањеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

при нијансирање, во белата боја можат да се додадат најмногу 2 туби од по 100 ml на 10 l боја.

Амбалажа

туба 100 ml.

 

Пред употреба внимателно прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

 

 

Својства 
Novo

Dipi koncentrat може да се меша до најразлични нијанси!

Пример за мешање на Dipi koncentrat со JUPOL Gold или Acrylcolor

 

Пример за мешање на Dipi koncentrat со производи за дрво и метал

Не се препорачува при употреба на надворешниот програм. Мкасималната количина на  DIPI Koncentrat во поедини проиѕводи изнесува до 10% vol. Пред употреба прочитајте го техничкиот лист. Нијансите се од информативен карактер.

 

Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk