JUPOL Bio Silicate

Силикатна внатрешна боја

Опис

ТОП ИЗБОР пред се за лица склони кон алергии како и за објекти со архитектурно наследство.

Својства

  • Прва словенска боја со потврда од германскиот институт ECARF за соодветна боја за лица склони кон алергии
  • За лица склони кон алергии препорачуваме бела боја
  • Соодветна и за декоративна заштита на објекти со архитектурно наследство

 

Придобивки за инвеститорот/ изведувачот                                                                            

  • Ги решава проблемите со алергијата
  • Високата ph вредност обезбедува природна фунгицидна заштита
  • Можно е чистење на површината
  • Овозможува лесен нанос и е едноставна за работа

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

180 - 210 ml/m2 за двослојно нанесување

Амбалажа

Канта 5.00 l, 15.00 l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист

Својства 
Biocides free
m2
0 l
Barvni odtenki

Нијанси

  • Бела (1001)
  • Тон карта JUB FF: нијанси од E -F
  • Можно е и нијансирање по тон карта JUB Barve in ometi, RAL и NCS

Подготовка и нанесување 

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk