JUBIN Polyurethane lak gloss/matt

Транспарентен дебелослоен лак (сјај, мат) за ентериер

Опис

ТОП ИЗБОР за заштита на дрвени површини како столици, маси, кабинети, внатрешни врати, полици, внатрешни ѕидни облоги и сл.

Својства:

 •  Достапен во два сјаја: Gloss и Matt.
 • Ја зачувува видливата природна структура на дрвото.
 • Висока механичка отпорност.
 • Отпорен на благи средства за чистење и дамки од домаќинството како кафе, чај и вино.
 • Не пожолтува и брзо се суши.
 • Без непријатен мирис, со долготрајна постојаност

 

Придобивки за изведувачот / инвеститорот:

 • Брза и лесна апликација.
 • Алатот по употреба го чистиме  со вода.
 • Лесен за користење.

 

Детали

Потрошувачка

 • 100 – 140 ml/m2

Амбалажа

 • Канта 0,65 L, 2,25 L

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk