ЛЕТНА СВЕЖИНА

Во жешките летни месеци, свежината е добредојдена во домот.

Убавината на нијансата на портокалови тонови е дополнително подобрена со контрастот со комплементарните синкастите нијанси; потсетува на освежувачка вода или бесконечно небо, внесувајќи светлина во собата.

Очите се потпираат на студената текстура на бетонот, а темните сиви детали служат како интересно графичко обележување.

   

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk