Декоративна обработка на надворешни површини

Zunanja podoba vašega doma veliko pove o vas, vaših sanjah in vašem življenju.

Dekorativne tehnike na zunanjih površinah vam poleg izredne obstojnosti in odlične zaščite pred vremenskimi vplivi nudijo tudi neverjetne sodobne kreativne rešitve.

dekorativne tehnike

Декоративни техники на надворешните површини

Декоративните техники најчесто се користат за имитирање на разни природни материјали.

JUBIZOL DECOR Beton look

JUBIZOL Decor - Beton look (изглед на бетон)

Изгледот на необработен и суров бетон во модерна архитектура е многу популарна за декорација на надв

JUBIZOL DECOR Panel stone

JUBIZOL Decor - Panel stone (панел камен)

Сечен камен, составен од панели, често ги красат парковите, столбовите, влезовите и балконите на зградите.

JUBIZOL DECOR Brick

JUBIZOL Decor - Brick (цигла)

Циглата-опека  е градежен елемент кој може да претставува уникатен декоративен изглед. Техниката мож

JUBIZOL DECOR Stone wall

JUBIZOL Decor - Stone wall (камен ѕид)

Камен како природен основен елемент на градбата е почесто употребуван, исто како што се користи за изградба н

JUBIZOL DECOR Glitter

JUBIZOL Decor - Glitter (сјај-светки)

Дискретен и во исто време многу посебен сјај, кој ќе направи сјај на површината на фасадата, ќе привлече мног

JUBIZOL DECOR Travertin

JUBIZOL Decor - Travertin (травертин)

Травертин од природен камен, кој го имитираме, обично е светло беж или сив, а на надворешните површини го дод

JUBIZOL DECOR Natural stone

JUBIZOL Decor - Natural stone (природен камен)

Имитацијата на рамно лепен шкрилец  дава во зградата цврстина и е погодна за цокле и други површини од зграда

JUBIZOL Decor - Wood

JUBIZOL Decor - Wood (дрво)

Дрвените детали на фасадните површини често се неопходен елемент на модерните конструкции. Декоратив

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk