HYDROSOL Polyurethane 2K

Високоотпорен двокомпонентен безбоен премаз
HYDROSOL Polyurethane 2K

Опис

ТОП ИЗБОР за заштита на површините каде има зголемена влага, вода и механичко триење.

Својства

 • Потполна водоотпорност
 • Висока отпорност на механичко триење
 • Отпорност на хемикалии
 • УВ отпорност

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Едноставен за одржување
 • Многу долг животен век
 • Отпорност на алги и мувла
 • Едноставно вградување
 • Ниска потрошувачка

 

Препорачуваме

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

 • Од 0,13 kg/m2 

Амбалажа

 • Кантичка 2.25 kg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

m2
0 kg
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk