DECOR Marmorin Shine

Заштитен восок
DECOR Marmorin Shine

Опис

DECOR Marmorin Shine е водена емулзија од восоци наменета за заштита на ѕидните површини обработени со DECOR Marmorinom.

Својства

  • го зголемува сјајот и водоодбивноста на ѕидовите обработени со DECOR Мarmorin;
  • отпорен на мокро чистење;
  • транспарентен.

Детали

Подготовка и нанесување 
СунѓерКрпаАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

приближно 50 ml/m2 за еден нанос

Амбалажа

пластична кантичка 0,65l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk