Внатрешни бои и производи за проблематични површини

ALGICIDE Plus

ALGICIDE Plus

ALGICIDE Plus

Средство за уништување на ѕидни алги и мувла

JUPOL Citro

JUPOL Citro

JUPOL Citro

Внатрешна боја со ефикасна заштита против мувла

Jubocid

Jubocid

Jubocid

Средство за спречување на појава на ѕидна мувла

Amikol

Amikol

Латекс боја со ефикасна заштита против мувла

JUPOL Block New generation

JUPOL Block New generation

Специјална боја за блокирање на дамки

JUPOL Strong

JUPOL Strong

JUPOL Strong

Врвна перива боја за многу оптоварени ѕидни површини

Jupol Denikol

Jupol Denikol

Jupol Denikol

Средство за изолација на дамки

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk