Декоративни техники

Сакате на внатрешните ѕидни површини да им дадете уникатен изглед на релјефна површина на кожа, изглед на кора од дрво, структура на кора од јавор, изглед на природен камен или бетон?  

Сето тоа можете да го постигнете со декоративните техники, кои на вашиот дом ќе му дадат сопствен печат. Со игра и избор на вистински алати и производи, вокомбинација со различни нијанси и малку фантазија под спретните раце на уметниците, се создава врвна уметност која на вашиот дом му дава вистински карактер.

Декоративни техники

   

 

Beton look

 

Pearl

 

Versus

 

Marmorin Classic

 

Travertin Decoral

 

Jeans

 

Atacama

 

Aurora

 

Spatolato

 

Pettinato

 

Mica

 

Egeo

 

Madeira

 

Wood

 

Acero

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk