JUBIZOL фасадни системи

Добрата топлинска изолација на фасадата ги намалува трошоците на домаќинствата за греење во зима и ладење во лето, ја зголемува удобноста и придонесува за одржлив развој на животната средина.

 

JUBIZOL фасадни системи

   

 

JUBIZOL Micro Air

 

JUBIZOL фасаден систем

 

JUBIZOL Strong

 

JUBIZOL Strong - тест за механички оптоварувања

 

JUBIZOL Finish Summer additive

 

JUBIZOL Finish Winter additive

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk