Трендовски бои и тон карта

Инспирацијата за Трендовските бои за 2016 година ја најдовме во музиката, во различните музички стилови, кои со своите карактеристични ритми и мелодии создаваат различни палети на бои. Тие во нас будат многу различни чувства и никако не нé оставаат рамнодушни. Така, секој може да го најде својот омилен музички стил и да ужива во омилените нијанси на бои.

Погледнете ги трендовските бои за минатите години, како и упатството за употрена на тон картата.

 

Трендовски бои и тон карта

   

 

Трендовски бои за 2016

 

Трендовски бои за 2015

 

Трендовски бои за 2014

 

 

Тон карта JUB Favourite feelings

   

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk