Водоодбивна заштита на надворешни површини

Безбојно импрегнациско средство за добра импрегнација на порозните минерални подлоги, ја подобрува нивната водоодбивност, на тој начин ја заштитува од хемиска корозија, како и од појава на ѕидни алги и мувла.

 

Водоодбивна заштита на надворешни површини

   

 

JUBOSIL hydrophob

   

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk