JUPOL патува. JUPOL поврзува.

JUPOL како трговска марка во текот на изминатите 50 години поврза милиони луѓе бидејќи со децении беше присутна на многубројните странски пазари. Почетокот на прославата по повод 50-годишнината од JUPOL, JUB ќе го одбележи веќе на првиот ден од пролетта, кога ќе започне патот на JUPOL низ 10 држави.

  

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk