Трендовски бои JUB 2015

Ви ги представуваме новите JUB трендовски бои за 2015 година. Погледајте го видеото!

 

Секој живот е составен од милиони и милиони на чувства, неколку од нив, малку од нив се такви да ви го одземат здивот. Моменти, кога во себе се чувствува потполна среќа и мир.

Таквите моменти, сите сакаме да траат бесконечно.

Тоа се чувства кои се будат во нас, со желба за повеќе. И истите да не водат. Тие се она што дава вистинско значење и вредност на животот. Основа.

Овогодишните трендовски бои претставуваат основа. База. Тоа е нашата инспирација за новата тон карта. И чувства кои даваат вистинска вредност на животот.
Дозволете ни да ви донесеме повеќе убави моменти. 

Трендовски бои, JUB 2015
Трендовски бои, JUB 2015
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk