JUPOL Trend

високопокривна перива внатрешна боја во модерни нијанси

Опис

JUPOL Trend е перива внатрешна боја, во модерни нијанси. Овозможува брзо обновувачко боење на ѕидни и тавански површини.

Палетата на интензивни нијанси во 2014 година, ја дополнивме со пастелни нијанси. 

Својства

  • широка палета на готови модерни интензивни нијанси;
  • едноставно нанесување;
  • висока пареопропусност;
  • отпорна на мокро чистење со универзални средства за чистење;
  • висока покривна моќ(обично е доволен еден нанос при обновувачко пребојување);
  • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи.

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакЧеткаАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

125 ml/m2 за еден нанос

Амбалажа

Канта 2.50 l

Документи

Својства 
Novo
m2
0 l

Спремни нијанси 

JUPOL Trend Classical

JUPOL Trend Jazz

JUPOL Trend Pop

JUPOL Trend Rock

Напомена: нијансите на екранот се од информативен карактер и може да одстапуваат од вистинската нијанса.

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk