JUPOL беше прогласен за доверлив бренд последователно по дванаесетти пат

Во категоријата боја за дома, словенечките потрошувачи го прогласија брендот ЈУПОЛ како победник по дванаесетти пат последователно. ЈУПОЛ е познат словенечки бренд, не само во домашните туку и во многу други европски пазари.

Во текот на изминатите 50 години, JUPOL стана синоним за висококвалитетни внатрешни ѕидни бои, а JUB е најсилниот бренд, а воедно и најголемата продажна успешна приказна, која е поврзана со милиони задоволни и лојални корисници на различни генерации

  

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk