Свечено доделување награда :Производ на годината

Вчера во Љубљана куклениот тетар се одржа  доделување на награда нов Производ на годината ,во посебната категорија на  унапредени и иновативни производи кои како најдобри во ова  категорија , самостално ја изгласаа (одбраа) потрошачите. Ова Награда ја доби и нашиот фасаден систем ЈУБИЗОЛ Премиум (JUBIZOL Premium)кој има ефектите на самочистечки и топлински состав кој со употреба на на технолошки напредни материјали ,осигурува врвни каракатерстики.

  

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk